Advocaat Assendelft
Bent u op zoek naar een advocaat Assendelft en omgeving? Dan bent u bij Koster CS Advocaten aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerde advocaten die zowel bedrijven als particulieren adviseren en vertegenwoordigen in de rechtszaal. Onze rechtsgebieden omvatten arbeidsrecht, faillissementsrecht, familierecht, huurrecht en ondernemingsrecht. Of het dus nu gaat om een ontslag, huurkwestie, echtscheiding of contractovername, de advocaten van Koster CS vinden de oplossing voor u.Wat ons als advocatenkantoor onderscheidt in juridische dienstverlening, is onze optimale dienstverlening, kwaliteit en persoonlijke contact. Onze advocaten zijn erg praktisch ingesteld en voorzien u dan graag van een gedegen advies. Is een advies niet voldoende? Dan vertegenwoordigen we u graag in de rechtszaal, wanneer dat nodig is. Bij onze aanpak staat u als klant altijd voorop. We kijken dus naar uw belangen.Daarom Koster CS Advocaten:
  • Deskundig team
  • Eén aanspreekpunt
  • Diverse rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, huurrecht en ondernemingsrecht
  • Contact na werktijd mogelijk
  • Voor bedrijven én particulieren
  • Ook voor mediation kunt u bij ons terecht

Heeft u Advocaat in Assendelft Nodig?

Voor vele facetten in het recht kunt u bij Koster Advocaten terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw juridische belang als advocaat Assendelft!

Het team
Ons team bestaat uit zes advocaten. Iedereen heeft zijn eigen specialisme. Op die manier kunnen we u optimaal van dienst zijn. Heeft u een persoonlijke voorkeur voor één van onze medewerkers? Laat het ons gerust weten. We zullen dan voor u kijken wat er mogelijk is!

Interesse?
Heeft u interesse in één van onze diensten van onze advocaten in de regio van Assendelft? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We kijken dan, samen met u, wat we voor u in uw situatie kunnen betekenen. Komt het voor u beter uit om contact te hebben na werktijd? Ook dat is voor ons geen probleem. We begrijpen dat de kans groot is dat u aan het werk bent overdag. Laat het ons weten en we nemen contact met u op wanneer het u het beste uitkomt. Onze medewerkers staan u graag te woord.