Heeft u een advocaat Amsterdam-Noord nodig?

Bent u op zoek naar een advocaat in Amsterdam Noord? Wij van Koster CS advocaten helpen u graag verder. Met onze expertise helpen we zowel bedrijven als particulieren met juridisch advies bij juridische vraagstukken. Naast advies kunnen we ook procederen. Procederen doen we alleen als een oplossing buitenom de rechter niet meer mogelijk is. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in een breed aantal rechtsgebieden, waardoor we u ook in veel verschillende situaties kunnen helpen met onze dienstverlening.

Onze team van advocaten is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden.

Zo zijn wij gespecialiseerd in arbeidsrecht, faillissementsrecht, familierecht, huurrecht en ondernemingsrecht. Zodoende kunt u in veel verschillende situaties bij ons terecht. Enkele voorbeelden van dergelijke situaties zijn:

  • Begeleiden van een reorganisatie
  • Adviseren in arbeidsvoorwaarden en concurrentiebedingen
  • Het afwikkelen van een faillissement
  • Adviseren en procederen op het gebied van kinderalimentatie, een omgangsregeling of gezagverdeling
  • Procederen over de huur van bedrijfs- of woonruimte
  • Adviseren bij het aangaan van contracten

Heeft u Advocaat in Amsterdam Noord Nodig?

Voor vele facetten in het recht kunt u bij Koster Advocaten terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw juridische belang als advocaat Amsterdam Noord!

Over Koster CS advocaten

Onze relatief kleine team van zes advocaten helpt u graag met al uw juridische vraagstukken. We nemen uw zaak serieus en helpen u graag met een passende oplossing. We beseffen ons goed dat onze dienstverlening in de rechtshulp verder gaat dan juridisch advies of een proces. Ons doel is dan ook om u als cliënt te ontzorgen. Bij ons staat u centraal en daarom nemen we de tijd om naar cliënten te luisteren.

Interesse in een advocaat Amsterdam Noord?

Bent u op zoek naar een advocaat in Amsterdam Noord of heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Ons team van gespecialiseerde advocaten staat voor u klaar en we staan u graag te woord. Dus heeft u een juridisch vraagstuk of een juridisch probleem? Dan hopen we snel van u te mogen horen!