Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht Amsterdam Noord?

Dan heeft u in Koster CS een geschikte en betrouwbare partner gevonden. Bij Koster CS kunt u terecht op alle gebieden van het arbeidsrecht. Werkgever of werknemer? Geen enkel probleem, alle zaken kunnen voor u worden behandeld. Koster CS helpt werkgevers bij reorganisatie en geeft deskundig advies over arbeidsvoorwaarden en concurrentiebedingen. Ook wanneer het gaat om het beëindigen van arbeidscontracten staat Koster CS u bij met raad en daad. Eveneens wanneer er ontslagvergoedingen in het spel zijn. Koster CS is dan ook de specialist op het gebied van arbeidsrecht.

Voorkom juridische missers

Heeft u bijvoorbeeld een werknemer binnen uw bedrijf die niet goed meer functioneert, dan zorgt Koster CS voor een professionele aanpak van deze zaak. Met de invoering van de wet Werk en Zekerheid is het beëindigen van de arbeidsrelatie lastiger geworden. De advocaten van Koster CS zijn echter gespecialiseerd op dit gebied en staan u bij met deskundig advies. Een goede opbouw van een dossier is van essentieel belang, waarbij een verbetertraject een belangrijke inzet is. Werknemers die langdurend arbeidsongeschikt zijn kunnen problematisch zijn voor uw bedrijf. Met het inschakelen van een advocaat arbeidsrecht Amsterdam Noord grijpt u op tijd in en komt u niet voor juridische missers te staan.

Heeft u hulp nodig met uw Arbeidsrecht?

Voor alle facetten van het arbeidsrecht kunt u bij Koster Advocaten terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw arbeidsrechtelijke belang als advocaat arbeidsrecht Amsterdam Noord!

Koster CS geeft juridisch advies aan werknemers

Ook voor werknemers staan de advocaten van Koster CS voor u klaar. Denkt u bijvoorbeeld aan de situatie dat uw werkgever vindt dat u niet goed functioneert. Uw werkgever geeft aan om een dossier op te bouwen over uw disfunctioneren. Uw werkgever zal u een brief sturen, waarbij het verstandig is om dit direct schriftelijk te beantwoorden. Koster CS helpt u bij het opstellen van een juiste brief en kan voor u op de voorgrond treden. Door te adviseren op de achtergrond heeft u werkgever niet door dat u wordt bijgestaan door een advocaat, dit kan voorkomen dat er direct ontslag voor u dreigt. Ook op het gebied van wederzijds opzeggen van het arbeidscontract staat Koster CS u bij, gezien dit belangrijk kan zijn bij het aanvragen van een WW. Heeft u ook een arbeidsconflict en bent u op zoek naar juridische hulp, aarzel dan niet en neem contact op met de advocaten van Koster CS.