Bent u op zoek naar een gespecialiseerd advocatenkantoor in het gebied van Arbeidsrecht in de buurt van Purmerend?

Wij zijn goed bereikbaar en eenvoudig te bereiken en beschikken over eigen (gratis) parkeerplekken.

Advocaat arbeidsrecht Purmerend

U woont in Purmerend en heeft u een geschil of problematische situatie binnen het Arbeidsrecht waar u ondersteuning in zoekt? Dan bent u bij Koster CS aan het juiste adres. Koster CS advocaten is een gedegen en ervaren partner om een stevige strijd aan te gaan in eventueel de rechtzaal. Onze praktijk omvat alle facetten van het arbeidsrecht. Wij adviseren u over een door uw werkgever aangeboden vaststellingsovereenkomst: wanneer is het verstandig in te stemmen met beëindiging van de arbeidsrelatie, en wanneer juist niet? En welke ontslagvergoeding moet daarbij worden betaald door de werkgever: de transitievergoeding, of een hogere vergoeding?

Maar ook met een advies over arbeidsvoorwaarden of een concurrentiebeding zijn wij u graag van dienst. Koster CS denkt met u mee. Wij beschikken op dit moment over een advocaat arbeidsrecht die al wij tal van andere cliënten in de regio Purmerend bediend.

Heeft u hulp nodig met uw Arbeidsrecht?

Voor alle facetten van het arbeidsrecht kunt u bij Koster Advocaten terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw arbeidsrechtelijke belang als advocaat arbeidsrecht Purmerend!

Advocatenkantoor Purmerend

Koster CS beschikt over advocaten die zich hebben gespecialiseerd in het arbeidsrecht. U mag van Koster CS topkwaliteit verwachten. Als dat nodig is, schuwen wij een juridische procedure niet. Maar in andere gevallen onderhandelen wij voor u of dienen wij u van advies. Dat gebeurt uiteraard altijd in overleg met u. Ons advocatenkantoor is veelvuldig werkzaam in Purmerend en omgeving en beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van het arbeidsrecht.

Hebt u een sluimerend arbeidsrechtelijk probleem? Neem in een zo vroeg mogelijk stadium contact op met Koster CS. Dat geeft vaak het beste resultaat.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben de advocaat arbeidsrecht Purmerend voor u die u zoekt!