Koster CS, Advocatuur en Mediation. Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht Amsterdam Noord?

U zoekt een advocaat arbeidsrecht in Uitgeest? Dan bent u bij Koster CS in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten van het arbeidsrecht en staan zowel werkgevers als werknemers bij.

Werkgevers

Koster CS kan ook uw bedrijf adviseren, begeleiden en juridisch bijstaan bij problemen op het gebied van arbeidsrecht.  Als uw bedrijf voor een reorganisatie staat, is juridische bijstand eigenlijk onontbeerlijk. Arbeidsvoorwaarden en concurrentiebedingen kunnen wijzigen en misschien moeten er arbeidscontracten worden beëindigd. Er kan dan sprake zijn van ontslagvergoedingen, zoals de transitievergoeding. Ook bij disfunctionerende werknemers en mogelijke arbeidsconflicten is juridische bijstand en kennis van zaken vaak noodzakelijk.

Het opstellen van verbetertrajecten en de opbouw van een goed gedocumenteerd dossier is hierbij van cruciaal belang. Dit geldt ook voor langdurig zieke en mogelijk zelfs arbeidsongeschikt geraakte werknemers. Koster CS Uitgeest heeft voor u in al deze zaken de juiste juridische hulp beschikbaar. Voorkom juridische missers en slepende rechtszaken!

Arbeidsrecht Trainingen

Bij Koster CS Uitgeest kunt u als bedrijf ook terecht voor op maat gemaakte incompany trainingen in het arbeidsrecht. Deze veelgevraagde trainingen over bijvoorbeeld disfunctionerende medewerkers en dossiervorming, en over ontslagrecht en de zieke werknemer, zijn voor zowel managers als HRM-medewerkers bedoeld.

Heeft u hulp nodig met uw Arbeidsrecht?

Voor alle facetten van het arbeidsrecht kunt u bij Koster Advocaten terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw arbeidsrechtelijke belang als advocaat arbeidsrecht Uitgeest!

Werknemers

Koster CS kan werknemers bijstaan bij problemen over pensioenen, reorganisaties en cao’s. Ook bij arbeidsconflicten is het belangrijk dat u als werknemer adequaat reageert. Dit is bijvoorbeeld het geval als uw werkgever overgaat tot het opbouwen van een dossier, omdat hij van mening is dat u niet meer goed functioneert. Natuurlijk adviseren wij u in eerste instantie het liefst discreet op de achtergrond, maar indien nodig gaan wij namens u de confrontatie met uw werkgever direct aan. Ook als u en uw werkgever besloten hebben via een vaststellingsovereenkomst met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan, is het raadzaam die overeenkomst juridisch te toetsen. Zo bent u er zeker van dat al uw rechten, zoals bijvoorbeeld uw WW-rechten, worden gewaarborgd.

Contact

Wilt u meer weten, of wilt u meteen een zaak aanmelden? Schroom dan niet om ons vandaag nog te bellen. Wij staan u graag te woord. En bent u niet in de gelegenheid om tijdens kantooruren contact met ons op te nemen? Mail ons dan uw telefoonnummer. Wij vinden het geen enkel probleem om na werktijd vrijblijvend telefonisch contact met u op te nemen.