U en uw partner gaan uiteen. Een scheiding, iets dat niemand had gewild. Maar wat met de kinderen? Wat moet er nu met het huis gebeuren? Zal er sprake zijn van alimentatie? Familierecht is de rechtstak met uitstek waar het contact met de gewone burger groot is en waar de burger met talloze vragen zit. Onze advocaat familierecht Amsterdam-Noord staat u graag bij.

Het huwelijk

Huwen: het kan mooi zijn, een echt sprookjesverhaal. Maar toch moet je op alles voorbereid zijn. Huwelijkse voorwaarden moeten niet gezien worden als een gebrek aan vertrouwen in elkaar, maar veeleer aan respect voor elkaar. Jullie hebben voldoende respect voor elkaar om elkaar nu al te beloven dat jullie zelf in slechte tijden elkaar het leven niet zuur zouden maken. Via huwelijkse voorwaarden wijk je in feite af van het normale stelsel van gemeenschap van goederen. Wens je advies in te winnen aangaande deze huwelijkse voorwaarden, contacteer dan eerst uw Advocaat familierecht Amsterdam-Noord.

Heeft u hulp nodig met uw familierecht?

Voor alle facetten van het familierecht kunt u bij Koster Advocaten terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal, maar daarvoor kunnen wij ook optreden als mediator. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw familierechtelijke belang als advocaat familierecht Amsterdam Noord!

De echtscheiding

Wat als het uiteindelijk toch misloopt? Wel, dan moet in eerste instantie gekeken worden naar het stelsel waarin jullie gehuwd waren. Was dit in een stelsel van gemeenschap van goederen, dan zal een en ander vereffend moeten worden. Huwden jullie met zogenaamde huwelijkse voorwaarden, dan zal rekening gehouden moeten worden met deze voorwaarden. Een echtscheiding zal bovendien ook geloven hebben op onder andere de verdere onderhoudsplicht van kinderen (alimentatie) en het wettelijk gezag en de verblijfplaats van deze kinderen. Laat je steeds, van bij het begin van de ontbinding van het huwelijk, bijstaan door een advocaat. Wij van Koster CS zijn echte specialisten ter zake en staan u met alle plezier, met raad en daad bij.

Koster CS

Onze advocaat familierecht Amsterdam-Noord maakt deel uit van Koster CS. Wij van Koster CS geloven in een respectvolle en discrete aanpak van al onze zaken. Wij weten als geen andere dat familierecht meestal gaat om delicate en gevoelige zaken. Bij ons geen gevoelloos recht, maar wel het hart op de rechte plaats. Contacteer ons nu voor meer informatie of juridische ondersteuning.