Heeft u een advocaat Koog aan de Zaan nodig?

Als u op zoekt bent naar een advocaat in Koog aan de Zaan, neem dan contact op met Koster CS, Advocatuur en Mediation.  Voor advies, bijstand en begeleiding bij juridische geschillen en conflicten op diverse rechtsgebieden bent u bij ons aan het juiste adres. De advocaten van Koster CS zijn er voor ondernemingen en particulieren en staan voor u klaar bij al uw problemen op het gebied van huurrecht, familie- en echtscheidingsrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Wij hebben de knowhow en expertise in huis om ook in uw zaak tot een bevredigende oplossing te komen.

Diverse rechtsgebieden

De advocaten van Koster CS bieden u de helpende hand bij juridische conflicten in Koog aan de Zaan die u zelf niet meer kunt oplossen. Onze gespecialiseerde advocaten kunnen u van advies dienen, begeleiden en bijstaan in onder meer:

  • het opstellen en aangaan van contracten in diverse rechtsgebieden;
  • het procederen bij conflicten over (ver)huur van bedrijfs- en woonruimte;
  • het bemiddelen en begeleiden van echtscheidingen: pensioenverdeling, boedelscheiding, partner- en kinderalimentatie, omgangsregelingen en regeling van het ouderlijk gezag;
  • het afwikkelen van faillissementen: benoeming curator, onderzoeken doorstart, appel of verzet bij het gerechtshof, veiligstellen aanspraken, schadebeperking, crediteurenakkoord;
  • reorganisatie van uw bedrijf: opstellen en aanpassen van arbeidsvoorwaarden en concurrentiebedingingen;
  • het beëindigen van arbeidscontracten: opstellen vaststellingsovereenkomsten, dossiervorming bij disfunctioneren werknemers, verbetertrajecten en ontslagvergoedingen, zoals transitievergoedingen;
  • problemen bij arbeidscontracten, cao’s en pensioenen.

Heeft u Advocaat in Koog aan de Zaan nodig?

Voor vele facetten in het recht kunt u bij Koster Advocaten terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw juridische belang als advocaat Koog aan de Zaan!

Het juiste juridische advies, op maat gegeven hulp en begeleiding, u kunt er altijd voor terecht bij een van onze topadvocaten. Onze persoonlijk benadering en dienstverlening biedt ook u de beste kans om tot een bevredigende oplossing te komen bij juridische problemen en conflicten. Koster CS Koog aan de Zaan staat u graag te woord!

Overige informatie op de website

Nog vragen? Pagina’s met rechtsgebieden vindt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Ook vindt u er concrete voorbeelden van wat we doen. Wilt u meteen een zaak aanmelden? Neem dan contact op met ons. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om tijdens kantooruren uw zaak met ons te bespreken, laat dan uw telefoonnummer achter. Wij nemen dan na werktijd vrijblijvend telefonisch contact met u op. Bel ons vandaag nog!