Heeft u een advocaat Westzaan nodig?

Koster CS, Advocatuur en Mediator is hét adres voor u als u op zoek bent naar een betrouwbare advocaat in de regio Westzaan. Bij ons vindt u specialisten in diverse rechtsgebieden. U kunt bij ons terecht voor advies, begeleiding en bijstand als u een geschil of conflict heeft op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, faillissementsrecht, echtscheidingsrecht of familierecht. Onze specialisten hebben alle ervaring, kennis en expertise in huis om ook uw zaak tot een voor u bevredigende oplossing te brengen.

Koster CS, Westzaan

Ons kantoor is er zowel voor particulieren als bedrijven. Wij proberen altijd, in nauw overleg met u, tot een voor alle betrokken partijen aanvaardbare oplossing te komen, Dit doen wij het liefst via mediation, maar als het niet anders kan, brengen wij uw zaak naar de rechtszaal.  Uw belang staat immers voorop. Pas als u tevreden bent zijn wij het ook.

Heeft u Advocaat in Westzaan nodig?

Voor vele facetten in het recht kunt u bij Koster Advocaten terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw juridische belang als advocaat Westzaan!

Juridische bijstand

De advocaten van Koster CS Westzaan bieden u de helpende hand bij juridische problemen en geschillen als u er zelf niet meer uitkomt. U kunt ons onder meer inschakelen als u advies, begeleiding, hulp of bijstand zoekt bij:

  • het procederen bij geschillen over de (ver)huur van woonruimtes of bedrijfsruimtes;
  • het aangaan en opstellen van contracten in meerdere rechtsgebieden;
  • het regelen en begeleiden van echtscheidingen: partner- en kinderalimentatie, omgangsregelingen en regeling van het ouderlijk gezag, boedelscheiding en pensioenverdeling;
  • het beëindigen van arbeidscontracten bij langdurige ziekte of disfunctioneren: verbetertrajecten, dossiervorming, vaststellingsovereenkomsten en ontslagvergoedingen;
  • problemen bij pensioenen, cao’s en arbeidscontracten;
  • het afwikkelen van faillissementen: appel en/of verzet bij het gerechtshof, onderzoeken doorstart mogelijkheden, benoemen van een curator, verkrijgen crediteurenakkoord, veiligstellen aanspraken;
  • reorganisaties van bedrijven: wijzigen van arbeidsvoorwaarden en concurrentiebeding en het opstellen van een afvloeiingsplan.

Door het inschakelen van een gespecialiseerde advocaat van Koster CS Westzaan verzekert u zich van de best mogelijke hulp bij een juridisch geschil of conflict. Met onze persoonlijke benadering en dienstverlening komt ook voor uw zaak een passende en bevredigende oplossing in zicht.

Neem contact op

Wilt u meer weten, of wilt u meteen een zaak aanmelden? Bel ons vandaag nog! Als u niet in de gelegenheid bent om uw zaak tijdens kantooruren met ons te bespreken, laat dan uw telefoonnummer achter. Voor ons is het geen moeite om na werktijd vrijblijvend telefonisch contact met u op te nemen. Wij staan u graag te woord.