Heeft u een advocaat Wormer nodig?

Niemand loopt graag tegen een juridisch probleem aan. Toch kan het u overkomen en dan heeft u wellicht een advocaat nodig. Een Advocaat Wormer helpt u graag als u bijvoorbeeld een juridisch conflict hebt met bijvoorbeeld uw werkgever of huurbaas. Of in het geval u een echtscheiding wilt regelen. Bent u op zoek naar juridische hulp? Neem dan contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen.

Recht is er in alle soorten en maten. Bij Koster CS werken we met een gespecialiseerd team in meerdere soorten recht. Het gaat om de volgende soorten:

Arbeidsrecht
Faillissementsrecht
Familierecht/echtscheidingsrecht
Huurrecht
Ondernemingsrecht

Arbeidsrecht

Bij arbeidsrecht gaat het vrijwel altijd om een conflict tussen u en uw werkgever. Bijvoorbeeld in het geval u bent ontslagen en daarvoor een vergoeding wilt hebben. Om te bepalen of u daar recht op hebt en hoe hoog een eventuele vergoeding moet bedragen kunt u de hulp inroepen van een Advocaat Wormer. Die kijkt dan samen met u naar een aantal zaken. Bijvoorbeeld om welke reden u bent ontslagen en of u daar wel of niet schuld aan hebt. Het eerste doel is altijd om voor u duidelijk te maken hoe de situatie er voor u juridisch voor staat en welke rechten u heeft.

Heeft u Advocaat in Wormer nodig?

Voor vele facetten in het recht kunt u bij Koster Advocaten terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw juridische belang als advocaat Wormer!

Faillissementsrecht en Familie- en Echtscheidingsrecht

Faillissementsrecht is voor ondernemers met een eigen bedrijf. Hierbij helpen wij zowel ondernemers die te maken krijgen met een faillissement van hun eigen bedrijf, als met een faillissement van een contractpartij waarvan zij nog geld of goederen tegoed hebben. In zo`n geval kunnen wij u helpen de schade te beperken en aanspraken zoveel mogelijk veilig te stellen. Bij familie- en echtscheidingsrecht proberen wij u zo goed mogelijk te helpen op bijvoorbeeld het gebied van (kinder)alimentatie, omgang met de kinderen en de verdeling van geld en goederen. Het in de arm nemen van een advocaat uit Wormer kan helpen om eventuele conflicten met uw partner op te lossen of zelfs te voorkomen.

Huurrecht en ondernemingsrecht

Bij het huurrecht helpen wij in het geval van een juridisch geschil of conflict met uw huurbaas of huurder. Hierbij bemiddelen en procederen wij zowel bij woonruimte als bedrijfsruimte. Bijvoorbeeld in het geval van een gedwongen ontruiming of bij een geval van huurachterstand. Ondernemingsrecht gaat voornamelijk over het afhandelen en aangaan van contracten tussen ondernemingen onderling of tussen ondernemingen en privépersonen. Ook hierbij helpen wij u graag in het geval van een conflict. Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken.