Zoekt u een advocaat in Wormerveer?

Iedereen heeft wel eens een advocaat nodig. Ook bedrijven maken veel gebruik van advocatenkantoren. Ondernemingen schakelen vaak de hulp in van een advocaat om hun precieze rechten en plichten te kennen in allerlei situaties. Op tal van gebieden is een advocaat actief: denk maar aan echtscheidingsprocedures, betwistingen voor de politierechtbank, conflicten met de huisbaas enzovoorts. Wie in de buurt van Wormerveer woont en de hulp van een advocaat in Wormerveer wil inschakelen, kan bij advocatenkantoor Koster CS terecht.

Doe een beroep op een advocaat in Wormerveer

De Nederlandse wetgeving zit ingewikkeld in elkaar. Hebt u als bedrijf of als particulier een conflict of denkt u dat u op de één of andere manier benadeeld wordt? Advocatenkantoor Koster CS kan u met raad en daad bijstaan. In de eerste plaats geven wij zoveel mogelijk advies over ingewikkelde juridische vraagstukken. We streven ernaar om onenigheden op te lossen buiten de rechtbank. Indien dit niet mogelijk blijkt, kunnen wij voor onze cliënten een procedure voor de rechter inleiden.

Heeft u hulp nodig met uw Arbeidsrecht?

Voor vele facetten binnen het recht kunt u bij Koster Advocaten terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal, maar liever werken wij preventief! Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw arbeidsrechtelijke belang als advocaat Wormerveer!

Waarmee kunnen wij u juridisch helpen?

Onder meer op volgende gebieden kunnen wij onze cliënten van dienst zijn als advocaat Wormerveer:

  • Arbeidsrecht. De verhouding tussen een werkgever en een werknemer verloopt niet altijd vlekkeloos. Wij kunnen zowel bedrijven als particulieren advies geven over de wet- en regelgeving betreffende ontslagen, arbeidsvoorwaarden, ziekteregelingen en dergelijke meer.
  • Familierecht. Bij een echtscheiding moeten er regelingen getroffen worden over de verdeling van het vermogen, bezoekrecht voor de kinderen, alimentatie enzovoorts.
  • Huurrecht. Onze advocaten zijn eveneens gespecialiseerd in de huurwetgeving en geven raad aan zowel huiseigenaren als huurders.
  • Ondernemingsrecht. Directies van bedrijven kunnen bij ons terecht met alle vragen over reorganisaties, het afsluiten van contracten, faillissementen en dergelijke.