Heeft u een advocaat in Zaandijk nodig?

U zoekt een advocaat in Zaandijk? Dan bent u bij Koster CS aan het juiste adres. Ons kantoor beschikt over specialisten in diverse rechtsgebieden. Voor advies, begeleiding en bijstand bij geschillen en conflicten op het gebied van ondernemingsrecht, faillissementsrecht, arbeidsrecht, huurrecht, familierecht of echtscheidingsrecht kunt u bij ons terecht. Onze advocaten hebben de vereiste kennis en expertise in huis om ook uw zaak tot een goed einde te brengen.

Koster CS, Advocatuur en Mediation

Koster CS Zaandijk is er zowel voor bedrijven als particulieren. Wij bieden altijd een oplossing op maat. Het liefst via mediation, maar als het moet ook in de rechtszaal. Onze advocaten onderscheiden zich door hun gedegen vakkennis en hun persoonlijke benadering, waardoor in goed overleg met u de juiste strategie kan worden bepaald.

Heeft u Advocaat in Zaandijk nodig?

Voor vele facetten in het recht kunt u bij Koster Advocaten terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw juridische belang als advocaat in Zaandijk!

Rechtsgebieden

Komt u er zelf niet uit en heeft u behoefte aan een gedegen juridisch advies, begeleiding en bijstand? De advocaten van Koster CS bieden u de helpende hand.  Zo bieden wij hulp bij:

  • procederen bij conflicten over de (ver)huur van woonruimte, dan wel bedrijfsruimte;
  • advies bij het opstellen en aangaan van contracten in meerdere rechtsgebieden;
  • bemiddelen en begeleiden van echtscheidingen: boedelscheiding, pensioenverdeling, partner- en kinderalimentatie, verdeling van het ouderlijk gezag, en omgangsregelingen;
  • reorganisaties van bedrijven: aanpassen van arbeidsvoorwaarden en concurrentiebedingingen;
  • beëindigen van arbeidscontracten: dossiervorming, verbetertrajecten, ontslagvergoedingen, vaststellingsovereenkomsten;
  • problemen bij arbeidscontracten, pensioenen en cao’s;
  • afwikkelen van een faillissement: appel, dan wel verzet bij het gerechtshof, benoeming curator, doorstart, crediteurenakkoord, verhalen schade.

Voor al deze zaken en meer kunt u voor het juiste juridische advies, hulp en begeleiding altijd terecht bij een van onze advocaten. Met onze persoonlijk benadering en dienstverlening hebben de advocaten uit Zaandijk van Koster CS ook voor uw juridische vraag, geschil of conflict altijd een bevredigende en passende oplossing in huis.

Contact

Wilt u meer weten, of wilt u meteen een zaak aanmelden? Neem dan contact op met Koster CS. Wij staan u graag te woord. En mocht u niet in de gelegenheid zijn om tijdens kantooruren uw zaak met ons te bespreken, laat dan uw telefoonnummer achter. Voor ons is het geen enkel probleem om na werktijd vrijblijvend telefonisch contact met u op te nemen. Bel ons vandaag nog!