Bent u opzoek naar een Advocaat in de Zaanstad?

Bent u op zaak naar een advocaat in Zaanstad? Dan bent u hier op het juiste adres. Bij Koster CS kunnen wij u helpen met diverse soorten recht, zoals bijvoorbeeld arbeidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht en nog veel meer. Heeft u een juridisch probleem, of een juridische vraag. Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Bemiddeling

Wat voor conflict u ook heeft, de kans is groot dat u die het liefste zo snel mogelijk oplost. Een advocaat uit Zaanstad kan u daarbij helpen. Advocaten doen namelijk veel meer dan alleen maar het geven van juridisch advies en het woord doen tijdens een rechtszaak. Steeds bemiddelen ze ook tussen partijen om gezamenlijk tot een oplossing te komen zonder dat daar een uitspraak van de rechter aan te pas hoeft te komen. Dat is voor iedereen een veel bevredigender oplossing.

Heeft u Advocaat in Zaanstad nodig?

Voor vele facetten in het recht kunt u bij Koster Advocaten terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw juridische belang als advocaat Zaanstad!

Arbeidsrecht

Een goed voorbeeld hiervan is het arbeidsrecht. Als werknemer heeft u namelijk via de wet Werk en Zekerheid recht op een transitievergoeding als u door uw werknemer ontslagen wordt. De bepalingen hiervan staan duidelijk vast. U krijgt bijvoorbeeld geen vergoeding als u korter dan twee jaar bij uw werkgever heeft gewerkt, of als u gemiddeld minder dan twaalf uur per week werkte. Ook krijgt u geen vergoeding als uw eigen gedrag heeft geleid tot het ontslag. Over deze schuldvraag ontstaat makkelijk discussie waarbij u wellicht de hulp van een advocaat goed kunt gebruiken.

Huurrecht

Een ander voorbeeld is het huurrecht. In Nederland worden vaak standaardcontracten gebruikt om aan te geven wat de rechten en plichten zijn van zowel de huurder als de verhuurder. Het contract moet daarbij wel aan wettelijke eisen voldoen. Een verhuurder mag bijvoorbeeld geen onredelijke eisen opnemen of punten die in strijd zijn met de wet. Ook over de voorwaarden waarbij een verhuurder de huur op mag zeggen zijn duidelijke wettelijke eisen verbonden. Op het moment dat dit fout gaat kan een advocaat uit Zaandam u helpen om deze situatie op te lossen.

Dit zijn alle vormen van recht die u vindt bij Koster CS:

Arbeidsrecht
Faillissementsrecht
Familierecht/echtscheidingsrecht
Huurrecht
Ondernemingsrecht

Loopt u rond met een juridische vraag of probleem? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op om een afspraak te maken.