Graag informeren wij u over uw positie op bijvoorbeeld het gebied van (kinder)alimentatie, omgang, gezag, het ouderschapsplan, verdeling dan wel afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en aansprakelijkheden tussen de (ex) partners en jegens schuldeisers. Vervolgens bekijken wij met u of en hoe deze kwesties zoveel mogelijk in goed overleg met uw ex partner geregeld kunnen worden. En waar nodig, procederen onze familierechtspecialisten over deze onderwerpen.

Koster CS hielp al vele cliënten met (eenzijdige en gezamenlijke) echtscheidingsverzoeken en het voeren van verweer. Waar kinderen in het geding zijn, stellen wij hun belangen voorop. Bij verdelingsvraagstukken en als partneralimentatie aan de orde is, besteden wij ook aandacht aan de fiscale gevolgen.

Bas Biezen en Jaap de Dood zijn ervaren advocaten in het familierecht. Wij hebben een breed scala aan cliënten geholpen met passende oplossingen. Bent u overdag niet in de gelegenheid om contact met ons op te nemen? Wij vinden het geen enkel probleem om na werktijd vrijblijvend telefonisch contact met u op te nemen.