Advocaat huurrecht

Koster CS adviseert en procedeert geregeld over de huur van zowel bedrijfsruimte als woonruimte. Wij begeleiden het aangaan van overeenkomsten en het beëindigen van de relatie (opzegging, oplevering) zodat onduidelijkheden en conflicten achterwege blijven. Koster CS treedt voorts geregeld in rechte op in (ontruimings)zaken betreffende huurachterstand, overlast en hennepteelt.
André Feringa en Jaap de Dood zijn ervaren huurrecht advocaten. Wij hebben de belangen van vele cliënten, zakelijk en particulier succesvol weten te behartigen. Komt het u overdag niet goed uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend consult? Wij bellen u graag zodra het u na werktijd het beste uitkomt.

Ontruiming woning door overlast huurder / weigeren begeleiding GGD

Thijs Kroese heeft recent met succes geprocedeerd in een zaak waarin hij namens de woningbouwvereniging een vordering in kort geding had ingesteld tot ontruiming van een woning. Reden voor de gevorderde ontruiming was ernstige overlast, in combinatie met het weigeren van begeleiding door de GGD. Die begeleiding was verplicht, op basis van het (problematische) verleden van de huurder.

Lees verder »