Frank van Geuns - Frank van Geuns

Frank van Geuns adviseert, onderhandelt en procedeert over alle aspecten van het arbeidsrecht: van arbeidscontracten opstellen tot ontslag en van overgang van onderneming tot wijzing van arbeidsvoorwaarden. Hij staat vooral werkgevers bij, maar ook werknemers en Ondernemingsraden kunnen op Frank rekenen.

Voor strafzaken kunt u eveneens bij hem terecht..  Hij behandelt strafzaken op het gebied van geweld,  drugs, wapens, zeden en vermogensdelicten.  Ook minder vaak voorkomende strafzaken zijn bij Frank in goede handen.

Frank is een ervaren advocaat en een sterk onderhandelaar die altijd het beste voor zijn cliënt uit het vuur sleept. Daarbij is hij creatief en oplossingsgericht. Leiden onderhandelingen niet tot het gewenste resultaat, dan is de procedure bij Frank in goede handen. Een messcherpe pen in processtukken en een vurig pleidooi op zitting. Frank voelt feilloos aan welke kant de rechter met een zaak op wil en past zijn strategie daar zo nodig op aan.
Frank volgde de Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht. Hij is lid van de specialisatievereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).