André Feringa

andre feringa - André Feringa

André Feringa

André Feringa is een gedreven en humorvolle advocaat, die in het verleden ook tien jaar werkervaring als manager heeft opgedaan. Klantgerichtheid zit in zijn DNA. André heeft een oplossingsgerichte en strategische manier van denken: eigenschappen die in de advocatenpraktijk uitstekend van pas komen.

André is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en houdt zich daarnaast bezig met contractenrecht en commercieel vastgoed. André is als docent arbeidsrecht verbonden aan Hogeschool Avans + en verzorgt op maat gemaakte in company trainingen arbeidsrecht voor HRM-medewerkers én hun leidinggevenden. Het doel van die trainingen is allereerst het vergroten van de slagkracht van uw organisatie. Maar het gaat verder dan dat: na afloop zijn deelnemers in staat veel arbeidszaken zelfstandig af te handelen, zonder een advocaat te hoeven raadplegen. U kunt dus – humorvol genoeg – aanzienlijk besparen op advocaatkosten.

In zijn vrije tijd houdt André zich graag en met veel verve bezig met bridge, Spaans en reizen. Samen met Bas Biezen is André eigenaar van Koster CS Advocaten.