Bas Biezen

Bas Biezen is sinds 1999 werkzaam bij Koster CS. In zijn praktijk ligt de nadruk op het ondernemingsrecht, het faillissementsrecht en het familierecht. In 2015 heeft hij het kantoor samen met André Feringa overgenomen.

Dankzij zijn jarenlange ervaring in het ondernemings- en insolventierecht is Bas een stevige sparringpartner voor de cliënt. Of het nu gaat om een uitbreiding, een overname of juist om een onderneming in zwaar weer, Bas weet wat er moet gebeuren en klaart de klus. Hij is to-the-point en helder: hij spreekt de taal van de ondernemer.

Bas onderhandelt en procedeert in handelszaken, aandeelhoudersgeschillen, vastgoedzaken en hij adviseert bij doorstarts en overnames. Verder benoemt de rechtbank Bas regelmatig tot curator in faillissementen.

Bas is een sterk en overtuigend pleiter en hij is een kei in het contractenrecht. Niet alleen helpt hij afspraken helder vast te leggen, maar hij biedt ook de juiste remedie als de relaties vertroebeld raken.

Bas volgde de Grotius opleidingen faillissementsrecht en financiële economie voor curatoren. Hij is lid van Insolad, de vereniging van insolventierecht advocaten. En hij staat bij de Raad voor Rechtsbijstand ingeschreven als deskundige in het personen- en familierecht.

Bas heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de rechtsgebieden insolventierecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op die rechtsgebieden.