Consumentenkoop

Consumentenkoop

Als een consument iets koopt in een winkel of webshop, noem je dit een consumentenkoop. Valt uw aankoop tegen en is hier iets mis mee? Komt u hier zelf niet uit met de verkopende partij? Schakel Koster CS advocaten in, wij zijn onder meer gespecialiseerd in verbintenissenrecht. Wanneer er iets mis is met het gekochte product of dienst, kan aflevering van het ontbrekende, herstel van de afgeleverde zaak of vervanging gevorderd worden. Mogelijk bent u gerechtigd om de afgeleverde zaak op kosten van de verkoper door een derde te laten repareren. Aankopen via internet kunnen vaak nog binnen de bedenktijd geretourneerd worden. Biedt dit allemaal geen oplossing dan kan ontbinding van de overeenkomst en geld terugvragen een optie zijn.

Ook kunnen de advocaten van Koster CS uitzoeken of u aanspraak maakt op garantie, ook na het verlopen van de garantietermijn. Staan de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden in de weg, dan zoeken we uit of die voorwaarden wel geldig zijn.

Heeft u hulp nodig met het verbintenissenrecht? Voor alle facetten van het verbintenissenrecht kunt u bij Koster Advocaten terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal, maar voordat we dat punt bereiken willen wij altijd eerst preventief aan de slag en kunnen wij als mediator de zaak al afhandelen. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw verbintenissenrechtelijke belang!

Laatste update 2021