juridisch advies

Wat is juridisch advies?

Wellicht heeft u te horen gekregen dat het inwinnen van juridisch advies wenselijk is om uw arbeidsconflict of zaken rondom een echtscheiding in goede banen te leiden. Maar wat houdt dit in en waar kunnen de advocaten van Koster CS u bij helpen?

Als men spreekt over juridisch advies dan legt u uw situatie voor aan een advocaat of een juridisch adviseur. Voor onze advocaten is het vooral belangrijk dat u juridisch relevante feiten, zaken en omstandigheden voorlegt. Zo krijgt de advocaat een goed beeld van uw mogelijk zaak en kan bepalen of deze gegrond is. Zij kunnen u voorzien van een goed onderbouwd juridisch advies en vertellen u of uw zaak mogelijk stand houd in een rechtszaak.

Arbeidsrecht: Juridisch advies bij arbeidsconflict

Stel dat uw arbeidsrelatie niet langer goed loopt of dat er sprake is van een verstoorde werkrelatie tussen werknemer en werkgever, dan is het raadzaam om hierbij de hulp, het advies en de ervaring van een arbeidsrecht advocaat in te schakelen. De advocaten brengen op basis van hetgeen u met hen deelt de situatie in kaart, daarom is het belangrijk om transparant te zijn over alle zaken die van invloed kunnen zijn in een geschil met uw werkgever. Bent u al eerder aangesproken over bepaald gedrag of manier van werken? Zijn er officiële waarschuwingen uitgedeeld, dit is belangrijk om aan onze advocaten te vermelden.

Richtlijnen bij arbeidsconflict

Bij een arbeidsconflict is het fijn als u bepaalde richtlijnen krijgt, deze kunt u ontvangen door juridisch advies in te winnen. Mogelijk wilt u er samen met uw werkgever of werknemer uitkomen en in gesprek gaan. Of bent u van plan om te vertrekken bij uw huidige werknemer en wilt u de mogelijkheid behouden om een werkloosheidsuitkering aan te vragen, bijvoorbeeld door middel van een vaststellingsovereenkomst. Uw problemen en gewenste oplossingen kunnen door de gespecialiseerde advocaten van Koster CS behandelt worden. 

Op basis van uw verhaal en relevante informatie voorzien wij u van juridisch advies. Hiermee kunt u alles op een rijtje zetten en uw keuzes beter afwegen. Wij kunnen u ook helpen met het opstellen van een brief naar uw werkgever of werknemer en indien nodig ook een second opinion aanvragen over de conclusie van een bedrijfsarts of verzekeringsarts bij het UWV.  

Gebruik maken van een advocaat.

Heeft u een zakelijk juridisch geschil of conflict en bent u  nu direct op zoek naar een juridisch advies? Of wilt u direct een goede advocaat in arm nemen? Informeer naar de diensten van Koster CS, wij staan u bij met gedegen juridisch advies. Koster CS voorziet u van praktisch juridisch advies waarmee u verder kunt. Indien nodig wordt er voor u een stevige strijd gevoerd in de rechtszaal. Ook in de particuliere sferen staat Koster CS u bij met juridische adviezen. Denk bijvoorbeeld aan echtscheidingen of alimentaties. Een goede advocaat in Amsterdam Noord vindt u dan ook bij Koster CS dat altijd een oplossing voor u vindt.

Een gedegen advocatenkantoor bij u in de buurt

Ook in de particuliere sferen verleent Koster CS met enige regelmaat juridisch advies. Juridische conflicten omtrent alimentatie, gezag en verdeling worden op een professionele wijze voor u opgelost. Dit alles met uw wensen en behoeften als uitgangspunt. Een advocaat voor uw persoonlijke kwesties vindt u dan ook bij Koster CS. Dat procedeert en adviseert ook regelmatig over bedrijfs- en woonruimtes die gehuurd worden.

U kunt een professionele begeleiding verwachten bij zowel het aangaan als het beëindigen van contracten. Conflicten en onduidelijkheden blijven op deze manier achterwege.

Gebruik maken van een advocaat.

Voor vele facetten in het recht kunt u bij Koster CS Advocatuur terecht. Wij kunnen, indien nodig, met u een heftige strijd aan gaan in de rechtszaal. Benieuwd wat wij vandaag nog voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons, zodat wij u direct verder kunnen helpen met uw juridische belang als advocaat!

juridisch advies

Juridisch advies familierecht - Echtscheiding

Gaat u scheiden? Dan heeft u waarschijnlijk een hoop vragen en komt er ontzettend veel op u af. U heeft mogelijk samen een koophuis, kinderen en andere gezamenlijke zaken die goed geregeld dienen te worden. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in familierecht en kunnen u hierbij voorzien van juridisch advies, zodat u er in deze moeilijke tijd niet alleen voor staat en uw echtscheiding goed kunt afwikkelen. Wij kunnen u juridisch adviseren bij de volgende zaken: 

  • Verdeling bezittingen
  • Omgangsregeling kinderen
  • Opstellen ouderschapsplan
  • Ouderverstoting 
  • Verdeling onderneming
  • Alimentatieberekeningen

Loopt u tegen bovenstaande punten aan of heeft u een andere vraag, dan kunt u uiteraard vrijblijvend juridisch advies bij ons inwinnen. 

Telefonisch juridisch advies

Bent u druk of niet in de gelegenheid om binnen kantooruren langs te komen of een telefonisch juridisch advies te bespreken, dan kunnen wij ook contact met u opnemen na uw werktijd en buiten kantooruren om.

U kunt dit aangeven op ons contactformulier en uw voorkeurstijd doorgeven. Onze advocaten houden hier dan rekening mee en bellen u op een geschikt moment.